Patru indivizi, care la 5 aprilie au bătut șoferul unui microbuz ce transporta colete din Italia, după care au furat automobilul și l-au abandonat într-un câmp, au fost reținuți.

Informația a fost făcută publică de către Ovidiu Scutelnic, procuror în Procuratura raionului Hâncești, în cadrul unei conferințe de presă. Scutelnic a declarat că cele patru persoane bănuite de tâlhărie au fost reținute în dimineața zilei de astăzi, 20 aprilie, în urma unor percheziții la domiciliile acestora.

Conform datelor, bănuiţii au vârstele cuprinse între 20-23 de ani și sunt locuitori ai capitalei. La fel, trei dintre ei sunt studenţi ai facultăţii de drept la o universitate din capitală. Aceștia au fost reţinuţi preventiv pentru 72 de ore. 

Procurorul a mai adăugat că în locuințele percheziționate au fost găsite și obiectele cu care bănuiții au comis infracțiunea, dar și  substanţe narcotice, un dispozitiv artizanal destinat pentru cultivarea drogurilor, precum şi mijloace băneşti, provenienţa cărora se presupune a fi din activitatea ilegală de comercializare a drogurilor.

poza1.pngpoza2.png

Dacă vinovăția bănuiților va fi dovedită, ei riscă până la 10 ani închisoare.
Share:
Comment article Add to bookmarks

Feedback


No reviews